Flyeren

Afgelopen week heb ik met meerdere GroenLinksers vaak geflyerd. Op markten, in de Lier, Monster, Wateringen, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande en vandaag weer Naaldwijk.  Vaak in de zon, bij markten, bij supermarkten.
Campaigners die we frequent tegen kwamen: Westland Verstandig en CDA Westland.
Vandaag was het snijdend koud. We ontdekten helaas dat je in de Tuinen geen campagne mag voeren. Desondanks hebben we veel mensen ontmoet, gesproken en of dat helpt?

Verder heb ik genoten van de warme koffie van de VVD, zagen we vandaag naast de traditionele Westland Verstandig en CDA, ook D66 en LPF actief en op het eind renden zelfs vier jonge dames met rozen van de PvdA door de straten van Naaldwijk. Leuk samen te campaignen!
Heb je iemand gemist? Jazeker!
GBW, traditioneel beeldbepalend tijdens de Westlandse verkiezingscampagnes heb ik nergens gesignaleerd dit jaar. Ook anderen viel dit op. Zijn ze geen volkspartij meer, was de vraag, die ik hoorde? Het is wel heel veel ondernemen en nog maar weinig mensen zei een ander… ik weet het niet. Maar ik denk dat het duurdere imago, en minder gericht zijn op de mensen, ze wel eens stemmen kan kosten….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.