Elco

Elco van Noort, geboren op eerste kerstdag 1961 in de Druivenstraat te   Kruisbroek, Naaldwijk. Mijn eerste rijksdaalder verdiend met kistjes papieren bij Ted Vijverberg, tuinder achter ons huis.
Op school in Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, Den Haag en Delft heb ik vele Westlanders ontmoet, maar me ook breder georiënteerd.
Na mij studie in Delft heb ik mijn horizon verbreed op de Universiteit van Zambia in Afrika.
Juist door een brede internationale carrière, ben en blijf ik geworteld dicht bij de Westlandse kust. Sinds 1 april 1998 woon ik op 400 m van het Strand, nabij de Banken. In de 21e eeuw kwamen daar een vrouw en geleidelijk aan drie kinderen bij. Dagelijks geniet ik van de zilte wind, het overzicht over het Westland, de kassen en de ruimte van de kust.

Tegenwind is gewoon. Kiezen voor duurzaamheid, kiezen voor natuur. Ik kijk liever naar de lange termijn dan te blazen over de postzegel van nu.
Met steeds sneller veranderende tijden hoop ik dat Westland kiest voor een duurzaamheid, voor natuur voor kwetsbaren en voor transparantie. Daarover zal in dit blog regelmatig zijn te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.